Jager Holland, uw betrouwbare verspartner
Jager Holland, Ihr zuverlässiger Partner für Frischprodukte
Jager Holland, your reliable fresh produce partner
Jager Holland, Deres pålidelige frugt & grønt partner

Kvalitet

Jager Holland garanterer fødevaresikkerheden af vores produkter. Med en meget progressiv og certificeret arbejdsmetode i henhold til den internationale IFS-standard garanterer Jager Holland et til enhver tid sikkert produkt af høj kvalitet. Ud over en avanceret produkthåndtering udfører Jager Holland også en grundig registrerings- og risikoanalyse for brug af sprøjtemidler, hvorved der tages forebyggende stikprøver i produkternes oprindelsesland. Det samme gælder alle samarbejdspartnere. Vi samarbejder naturligvis kun med udvalgte leverandører, der følger et certificeret kvalitetssystem, således at fødevaresikkerheden er garanteret.

Jager Holland er IFS-Higher-level certificeret, og opfylder hermed alle de europæiske krav til handel med fødevarer, samtidig er vores firma SKAL-certificeret. SKAL certifikatet giver tilladelse til at handle med økologiske fødevarer.


The International Featured Standard, også kaldet IFS eller IFS Food, udgør standarden inden for fødevaresikkerheden udfærdiget af HDE, som er den tyske sammenslutning af fødevareleverandører. Den franske detailhandelsorganisation, FCD, har tilsluttet sig IFS-standarden, mens de italienske organisationer, ANCC, ANCD og Federdistribuzione også lever op til standarden. IFS-standarden er udformet efter BRC’s globale standard inden for fødevaresikkerheden, hvilket betyder, at den også bliver kaldt det tysk-franske modstykke til BRC Food. Der anvendes fire såkaldte ”knock-out-kriterier” inden for IFS. Hvis et af de kriterier ikke efterleves, så bliver leverandøren ikke certificeret. Disse kriterier er:

• Kontrol af afgørende kontrolpunkter
• Involvering af ledelse og ansatte
• Sporbarhed af produkter, råmaterialer og emballagematerialer
• Implementering af korrigerende handlinger